Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eveiln Krikilionis - Babák testközelben

Ár:
3.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Mamami könyvek
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 18.
Vonalkód: 9786150096315

Leírás

A testközelség létfontossága, a hordozás tudományos alapjai, hasznos tanácsok, eszközök és útmutatók. A babahordozás különlegesen érthető módon kerül új megvilágításban Dr. Eveiln Krikilionis segítségével. Gyönyörű fotókkal, kivehető melléklettel!

A könyv nem csak anatómiai, neurológiai szempontokra világít rá, de a babák mozgásfejlődése, testközelség igénye, pszichológiai érése szempontjából is kiemeli a babahordozás fontosságát.

"Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!" - Prof.Dr. Bagdy Emőke

Kötés: papír / puha kötés
Oldalszám: 152 oldal + melléklet a hordozókendők különböző kötésmódjairól
Kiadó: Mamami Könyvek, 2020
ISBN: 978-615-00-9631-5