Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás, fizetés

SZÁLLÍTÁS

Általános rendelkezések

Szállítási módok:  GLS Csomagautomata, Házhozszállítás GLS futárszolgálattal, MPL házhozszállítás

A szolgáltató a megrendelést Magyarország egész területén általában 1-3 munkanapon belül tudja teljesíteni, amennyiben az adott termék vagy szolgáltatás lapján külön erre vonatkozólag eltérés nincs feltüntetve. Amennyiben ettől eltérő teljesítési időre van szükség, szolgáltató köteles a vásárlót telefonon, vagy e-mailben értesíteni.
 
A vásárló köteles a küldeményt a átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény aláírásával nyugtázni. Ezt követően a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárló hiányosságra vonatkozó reklamációját elfogadni. Ha a csomag a kézbesítéskor sérült, akkor a vásárló köteles jegyzőkönyvet felvetetni az átadóval és a küldeményt vissza szolgáltatni a szolgáltatónak. Ennek elmulasztása esetén vásárló a szolgáltató felé további követeléssel nem élhet.
 
Amennyiben az áru átadása a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles a szolgáltató ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.
 
A megrendelt termék(ek)et csomagolva szállítjuk ki a megrendelőnek.

GLS szállítás belföldre

GLS Csomagautomata GLS Házhozszállítás (10 000 Ft-tól)
INGYENES INGYENES


A GLS Futárszolgálat egy aznapi (kézbesítés napja) e-mail értesítés küldd a csomag érkezéséről.

GLS csomag követés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

GLS ügyfélszolgálat: https://gls-group.eu/HU/hu/kontakt/elerhetoseg

MPL házhozszállítás belföldre

A szállítás költség 2 990 Ft.

MPL csomag követés: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

FIZETÉS

Lehetséges utánvétes fizetés (490 Ft kezelési költséggel), a futárnál lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

Amennyiben a Barion biztonságos fizetési módját használja átirányítjuk a Barion fizetési oldalára (HTTPS, SSL), amellyel Ön nekünk a pénzügyi információinak megosztása nélkül az alábbi bankkártyák illetve fizetési módok (MasterCard, Maestro, VISA, American Express, Apple Pay, Google Pay) elfogadásával fizethet:

Amennyiben a Teya biztonságos fizetési módját használja átirányítjuk a Teya fizetési oldalára (HTTPS, SSL), amellyel Ön nekünk a pénzügyi információinak megosztása nélkül az alábbi bankkártyák illetve fizetési módok (MasterCard, Maestro, VISA, American Express, Apple Pay, Google Pay) elfogadásával fizethet:

Amennyiben az OTP SimplePay biztonságos fizetési módját használja (490 Ft kezelési költséggel) átirányítjuk a SimplePay fizetési oldalára (HTTPS, SSL), amellyel Ön nekünk a pénzügyi információinak megosztása nélkül az alábbi bankkártyák illetve fizetési módok (MasterCard, VISA, American Express, Apple Pay, Google Pay) elfogadásával fizethet: