Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tanácsadás

Tanácsadás

Csapó-Kiss Edina háromgyermekes édesanya, pedagógus, (játékpedagógus), babahordozási tanácsadó vagyok. 

2004-ben ismertem meg a Nandu márkát, amikor a  három gyermekem közül az első, akkor 1 éves fiam háti hordozását meg kellett oldanom 7 hónapos kismamaként. A Nandu hordozókendő akkor és utána a kis korkülönbséggel született két fiú ellátásában nélkülözhetetlen volt. A harmadszülött lányomat is Nandu hordozókendőben kezdtem el hordozni. 2021-re kinőttek a hordozós korból a saját gyermekeim és ekkor lettem babahordozási tanácsadó és vált hivatásommá. Ügyes hordozós anyukaként azonban már 20 éve tanítom a hordozókendő kötését ismerősi körben, baba-mama klubokban. Az elmúlt húsz évben az életem részévé vált a babahordozás és ezen belül a Nandu. A márkához különösen erős érzelmi szálakkal kapcsolódom. 

A babahordozás számomra  kötődés, biztonság, kapcsolódás, megoldás, mozgás-szabadság, praktikusság, gyógyulás, terápia, megnyugvás, altatás, vigasztalás. Ezt a nagyszerű lehetőséget szeretném tovább adni a szülőknek, amivel a gyermekeiknek a legfontosabbat biztosíthatják. a testkontaktusban történő gondozás során, magát  a kapcsolódást. 

A babahordozás több, mint hordozás, cipelés, ugyanis magát az ősbizalmat alakítja ki szülő és gyermek között, a biztonságérzetet, hormonrendszert stabilizálja, amiben az idegrendszer fennakadás nélkül fejlődhet.

Baba- és gyermekhordozási tanácsadóként célom, hogy a hozzám forduló családnak megtaláljuk közösen a legmegfelelőbb eszközt a testkontaktusban történő gondozáshoz. A hordozás biztonsági megfontolásainak átbeszélése után a család szempontjait figyelembe véve segítem a választást és a választott eszköz használatának elsajátítását.

A babahordozási tanácsadási szolgáltatások elérhetőek: 
- egyéni,
- várandós, 
- családi, 
- csoportos, 
- haladó, 
személyes, kétalkalmas és egy alkalmas babahordozási tanácsadásként 
Budapesten és Pest megye keleti területein. 

Online térben pedig  meglévő (vásárolt) vagy bérelt Nandu hordozó eszköz esetén 
- használatba vételi 
- várandós 
konzultációt biztosítok országosan. 

Weboldal ahol elérhetőek a babahordozási tanácsadói, konzultációs és hordozó eszköz bérlésével kapcsolatos szolgáltatások: ingo-bingo.hu

email: info@ingo-bingo.hu
mobil: +36 20 391-0095