Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

1995 óta gyártunk babahordozókat és 1997 óta használjuk hivatalosan a NANDU® nevet! Mi vagyunk a hazai babahordozó és gyermekhordozó piac legrégebbi magyar márkája!

Termékeinket kizárólag magyar munkaerő alkalmazásával készítjük (tervezés, szövés, szabás-varrás, teljes arculati kivitelezés, csomagolás). A felhasznált alapanyagokat legnagyobb részt magyar tulajdonú cégeken keresztül szerezzük be, evvel is támogatva a hazai munkaerőt és gazdaságot.

Vállalkozásunk olyan bababarát termékeket gyárt, amelyek az úgynevezett kötődő nevelés megvalósítását támogatják. A kötődő nevelés (attachment parenting) a modern nevelési módszerek forradalmian új, mégis ősi tradícióra építő fő irányvonala. Magába foglalja a kisbabák optimális testkapcsolat igényének kielégítését, szoptatását, megnyugtatását, hordozókendőben hordozását, valamint a szülők környezettudatos gondolkodását is (pl. mosható pelenka használata).

Több mint 20 éves múltra tekintünk vissza: foglalkozunk a babahordozás, a hordozókendő népszerűsítésével, annak testi és lelki hatásaival, valamint a környezetbarát pelenkázással és a szoptatással. Megtalálható nálunk a NANDU babahordozók és kisgyermek hordozók (Csatos hordozó, Mei Tai hordozó, Rugalmas kendő, Karikás kendő, Megkötős kendő),  NANDU ManGo csípőhordozók. A klasszikus és egyben környezetbarát pelenkák közül a kiemelkedő minőségű NANDU Monapel mosható pelenka család: mosható pelenkák (pelenka belsők és külsők, leszoktató pelenka), úszópelenkák, szoptatási kegészítő és inkontinencia termékek.

Termékeink megbízhatóságát és kiváló minőségét mindennap sok száz anyuka teszteli, köztük mi is. A folyamatos fejlesztéssel és partnereink aktív együttműködésével termékeink korszerűek és minden igényt kielégítenek.

Az alapanyagok kiválasztásánál nagy gondot fordítunk a magyar termékek felkutatátására és beszerzésére. Magyar szakemberek szaktudását (pl. szövöde, kelmefestő, szabász, varró, arculattervező) felhasználva kerülnek a termékek forgalomba. 

Nandu, ManGo és Monapel termékek vásárlásával magyar munkahelyek létrejöttét és a magyar ipart támogatod.